علمی - آموزشی - فرهنگی
مواد لازم:

کره                       ۱۰۰ گرم

آرد                        ۲پیمانه

شکر                      ۵/۱پیمانه

پودرهل سفید         ۱قاشق سوپ خوری

پودرکاکائو               ۱قاشق چای خوری

زعفران حل شده      نصف قاشق چای خوری

آب جوشیده            ۳پیمانه

گلاب                      ۳قاشق غذاخوری

                                       **********

درابتدا ۳ظرف که در هرکدام از آنها ۱پیمانه از آب جوش را با نصف پیمانه از شکر ویک قاشق از گلاب را با هم مخلوط کرده  و در یکی زعفران را حل می کنیم و دیگر ظرفها را به همان شکل که گفته شد.

ابتدا آرد را در ماهیتابه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.مرتب هم می زنیم تا آرد بطور یکنواخت تفت داده شود و بوی خامی آن برود.سپس کره را اضافه کرده بعد از کمی هم زدن از روی حرارت برمی داریم.حلوا را به سه قسمت مساوی تقسیم کرده و در یک قسمت آن هل را اضافه کرده و هم می زنیم و درآخر ظرف آب و شکر را به آن کم کم اضافه کرده و هم می زنیم.

درظرف بعدی از حلوا را که هنوز داغ می باشد آب جوشی که در آن زعفران را حل کرده ایم می ریزیم و خوب هم می زنیم.

ظرف سوم را بر روی گاز گذاشته و درآن کاکائو را می ریزیم و بعد از چند دقیقه که هم زدیم ظرف سوم که شامل آب و شکروگلاب بود را به آن اضافه کرده.(البته برای اضاه کردن آب باید ماهی تابه از روی گاز برداشته شود)

سپس در ظرفی مناسب از حلوای کاکائویی ریخته پهن می کنیم وبعد حلوای سفید را و درآخر حلوای زعفرانی را روی آن پهن می کنیمو به مدت یک ساعت در یخچال گذاشته و بعد به دلخواه برش می زنیم.

+ نوشته شده در  جمعه پانزدهم خرداد 1388ساعت 17:6  توسط ندا ثریانی |